Stamcelleaktivering

Book en tid


StamcelleaktiveringStamcelleaktivering

Stamcellebehandling er den elegante og hurtige vej til nyt hår og er samtidig løsningen imod yderligere hårtab. Tyndt hår, pletskaldethed og lang afstand mellem hårrene behandles effektivt med aktiverering af stamcellerne under huden.

Ønsket om at få ægte hår er hos nogle patienter det altoverskyggende mål. På foranledning af dette, har Ecuri Cosmetics udviklet en unik stamcelleaktiverende teknik, der kan få håret i de tilstedeværende hårsække til at vokse, men også skabe nye hår, hvor der i forvejen ikke forefindes hårsække.

Stamcellevæsken består af vitaminer og peptider, som aktivt booster stamcellerne til at skabe nye hårsække.

Stamcellebehandling benyttes imod:
• Tyndt hår
• Pletskaldethed - så som 'måner' og høje tindinger
• I øjenbryn

Vi deponerer let stamcellevæsken med Derma Medical maskinen i epidermis, det øverste hudlag, hvor de nuværende hårsække er fastgjorte og hvor nye kan udspringe fra. Den kun 0,3mm tykke nål vil kun let penetrere det øverste hudlag, og behandlingen er således ikke forbundet med smerte.

Det er vigtigt de behandlede områder modtager nok næring igennem vitaminer og økologisk vækstfremmende ekstrakter for optimal effekt af behandlingen. Derfor anbefaler vi til enhver tid, at der efterfølgende hjemmebehandles med Scalp Forte, der giver dig det bedste udgangspunkt for et godt og fyldigt result. Brug af Scalp Forte forlænger hårets anagene fase, vækstfasen, hvilket gør hårsækken producerer længere, tykkere, stærkere og mørkere hår. Har du fået en behandling på øjenbryn, benyttes Brow Enhancer.
I forbindelse med stamcebehandling er der nogle praktisk ting, du skal notere dig:
• For et optimalt resultat anbefales 4-6 behandlinger i alt
• 4-6 ugers pause mellem hver behandling
• Holdbarhed på ca. 18 måneder inden genbehandling

 
 
Åbningstider


 
Mandag Lukket
Tirsdag 09:00 - 16:30
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:30
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk