Fedtfrysning

Book en tid


FedtfrysningHvad er fedtfrysning:

Fedtfrysning kan give fantastiske resultater, når man ønsker at reducere fedt i taljen, på maven, hofter og lår!

Vi kender alle problemet. På trods af en sund livsstil og motion, kan det være svært at slippe af med nogle bestemte fedtdepoter på kroppen. Nogle gange sidder der bare en delle, der ikke uden videre kan trænes væk, da kroppen selv regulerer fedtdepoternes størrelse og placering.

Med fedtfrysning er det blevet muligt at sætte ind præcis der, hvor fedtdepoterne sidder, uden smerte eller ar.

Forskningsbaseret

Behandlingen er baseret på mange års forskning, der har dokumenteret effekten af at nedkøle fedtceller. Der kan sættes ind præcis mod de fedtdepoter, der ikke kan trænes væk, og det betyder, at fedtdepoter på hofter ”dansehåndtag”, mave, inderlår, ”bh-delle” og ”banandelle” (under ballerne), "mande-bryster" bliver mindre/forsvinder.

Fedtfrysning er nedkøling af fedtdepoter. Forskningen har vist, at fedtceller er betydeligt mere sårbare overfor kulde end kroppens øvrige celler.

Fedtcellerne bliver nedkølet i ca. 50 minutter, hvorved de ødelægges. I gennemsnit fjernes 20-30% af fedtvævet ved én behandling. Hud (beskyttes med anti-freeze membran), muskler, kar og nerver bliver i modsætning til fedtvæv ikke påvirket af kulden. Nedkølingen gør, at fedtcellerne dør og fjernes fra kroppen.

Så længe vægten holdes konstant, vil resultaterne fra fedtfrysningen holde.

Umiddelbart efter behandlingen iværksætter kroppen en naturlig udskillelse af de ødelagte fedtceller og efter ca. fem uger, begynder resultatet at være synligt. Det endelige resultat opnås efter ca. 2-3 måneder, hvorefter man vurderer, om det er formålstjenligt med endnu en behandling. Mange opnår den ønskede effekt af én
behandling, men nogle ønsker 2 eller 3. Det er smart at udskyde næste behandling 3 måneder - først der kan man nemlig se det endelige resultat efter den tidligere frysning.

Kunder der har været effektive til at massere de behandlede områder, ser meget bedre resultater, og effekten ses også hurtigere.

Ældre kunder får mere ud af en frysning end de yngre kunder (18-25 år). Ligeledes ser det ud til, at kunder med "blødt fedt" får bedre resultater, end kunder med "hårdt fedt".Virkningen kan hos nogle få personer anes efter ca. 2-3 uger, men det normale er, at det kan ses efter ca. 2 måneder, og det endelige resultat opnås først efter godt 3 måneder. Hos nogle fortsætter virkningen (med udskillelse af døde fedtceller) flere måneder end 3.

Nogle er tilfreds med én behandling, mens andre ønsker den optimale effekt med op til tre behandlinger af det samme område. Der skal gå min. en måned mellem hver behandling af samme område, men vi anbefaler 2 til 3 måneder mellem hver behandling, da man først der kan konstatere effekten af den tidligere frysning.

Kunder har ved første behandling af maveregionen oplevet en livvidde-reduktion på 2-4 cm, og ca. 10% har oplevet en livvidde reduktion på mere end 4 cm og helt op til 8,5 cm. Enkelte oplever ingen eller ringere effekt.

Ved behandling af lår, har ca. 90% oplevet en reduktion på 1-4 cm eller mere, og enkelte op til 6 cm efter én behandling. Enkelte oplever ingen eller ringere effekt.

Udover fedtreduktion har fedtfrysning i mange tilfælde en gavnlig virkning på cellulite (appelsinhud), hvor strukturen i huden/det øverste fedtlag får en mere ensartet overflade.

Der kan ikke forventes nævneværdig vægttab ved en behandling.

Bivirkninger

Frysebehandling har meget få bivirkninger i forhold til f.eks. fedtsugning.

Der kan forekomme blå mærker som følge af "vakuum suget". Enkelte vil opleve en svien i huden efter at håndtaget fjernes, men det forsvinder efter nogle minutter. Meget få kan opleve at det gør ondt, er følelsesløs, eller at det svier i det behandlede område, i op til et par uger efter behandlingen. Alm. smertestillende tabletter vil hjælpe.
 
Åbningstider


 
Mandag Lukket
Tirsdag 08:30 - 18:00
Onsdag 08:30 - 18:30
Torsdag 08:30 - 20:00
Fredag 08:30 - 17:00
Lørdag 09:30 - 15:00
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk